Politica de confidențialitate

Prin utilizarea acestui site sau a serviciilor ACTIVE TRANSLATORS se consideră că acceptat integral termenii şi condițiile de utilizare ale site-ului şi politica de confidențialitate şi de protecţie a datelor cu caracter personal.

SC ACTIVE TRANSLATORS SRL prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii Nr. 677/2001 completate de reglementările Regulamentului UE 2016/679 privind protecția datelor persoanelor fizice, prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date atunci când utilizați site-ul nostru web.

Datele personale reprezintă informații individuale despre circumstanțele personale sau de fapt ale unei persoane identificate sau identificabile.

Tipuri de date personale pe care le putem colecta

SC Active Translators SRL prelucrează şi salvează date referitoare la companie şi date cu caracter personal, în legătură cu comanda sau solicitarea dumneavoastră în scopul prelucrării cererilor de ofertă, executarea contractelor, marketing:

Datele companiei pe care o reprezentați:

  • nume companie
  • reprezentant companie
  • adresa de e-mail
  • date financiare-bancare (pentru a efectua plăți către dumneavoastră sau a primi plățile efectuate de dumneavoastră)

Date de identificare cu caracter personal:

  • numele şi prenumele;
  • adresa de e-mail;
  • numărul de telefon;

Scopul colectării datelor cu caracter personal

Scopul colectării informațiilor personale este pentru a vă putea contacta şi transmite oferta serviciilor noastre, precum şi alcătuirea unei baze de date interne. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării exclusive de către SC Active Translators SRL şi nu sunt transmise terţilor sau colaboratorilor.

Cum vă protejăm datele personale

Mijloacele prin care se face colectarea de informații personale sunt directe, prin plasare de cerere cotație de preț, corespondenţa pe adresa de e-mail,  în urma acordului din partea clientului.

Drepturile dumneavoastră

Drepturile conferite de legislația privind protecția datelor cu caracter personal sunt: dreptul la informare, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul de opoziție, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de retragere a consimțământului în măsura în care legea nu prevede o altă obligativitate.

(Detalii complete despre aceste drepturi puteţi găsi în Regulamentului UE 679/2016).

ACTIVE TRANSLATORS aplică măsuri tehnice și organizatorice adecvate, pentru a asigura și proteja confidențialitatea, integritatea și accesibilitatea datelor dvs. cu caracter personal prelucrate în conformitate cu legislația în vigoare.

Pentru nelămuriri cu privire la orice aspect ce ține de protecția datelor personale, vă rugăm să ne transmiteți o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail: office@active-translators.com.

Informare cookie-uri

  • Acest website folosește cookie-uri pentru funcţionarea corespunzătoare a website-ului şi pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia.
  • Cookie-urile oferă deținătorilor de site-uri un feedback asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de către utilizatori, astfel încât să le poată face mai eficiente şi mai accesibile pentru utilizatori.
  • Permit aplicațiilor multimedia sau de alt tip să fie incluse într-un anumit site pentru a crea o experiență de navigare mai utilă şi mai plăcută;

Cum ne puteţi contacta

Contactați-ne la adresa:
Str. Florin Medeleţ nr. 5, sc. A, ap. 2, Timişoara, România
E-mail: office@active-translators.com